Som ni knappast har missat så har jag en stor kärlek till bananpannkakor. Bananpannkakor. 1/2tsk vaniljpulver, 1dl kesella, agavesirap efter önskad sötning // blanda alla ingredienser och toppa dina bananpannkakor med fluffet. 1dl kesella
x Choklad/kaffe/bananpannkakor med hallon/jordnötsröra och kiwi. Mosa så gott som det går en rejäl näve frysta hallon med en liten klick kesella/turkisk yoghurt
På bilden ser ni bananpannkakor som jag smaksatt med kardemumma och kanel, men går lika bra att ge en tvist av vaniljpulver, kakao eller riven kokos (eller stek dem i kokosolja med smak)
Försökte med dessa bananpannkakor förklädda till munkar men gick så där. Men "barnmaten" som jag har gjort (jag mixar keso/kesella med bär/frukt) har fått stanna kvar i magen
Det har varit pannkakor med keso, rårismjöl, proteinpulver, kvarg ( kesella) ,äggvitor mm. Många pannkaks recept har man provat under åren som icke mjölätande