Min son är ett stort fan av skivade bananchips som vi brukade köpa i affären, men dock innehöll dessa en hel del tillsatser som bla socker som jag ville komma ifrån
Jag gillar den verkligen och myslin innehåller biodynamiskt oldlade korn & veteflingor, hackade solmogna dadlar, bananchips, rostade hasselnötter och rostat sojamjöl från ekologiska odlingar
Vispa ägg och socker poröst. Blanda och sikta ner vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Uteslut den och ta 2 dl krossade bananchips i stället. 3 dl strösocker. 1 tsk äkta vaniljsocker. 1 dl bananchips. 1 dl strösocker
Garnera några bananchips eller bananskivor på toppen. Strö över farinsocker, vaniljsocker och kanelen. 50 g farinsocker. 1 tsk vaniljsocker. 125 g strösocker. 50 g farinsocker. 1 tsk vaniljsocker
Blanda curry, socker och salt. 1 tsk florsocker. Skala bananerna (med kniv) och skär dem så tunt som möjligt, helst med en mandolin eller osthyvel (som skär tunna skivor)
- Bananchips med salt. Täckta med socker. Utan tillsatt socker. Det såg lite sockerklistrigt ut, som något jag hellre ätit till efterrätt då jag är lite kräsen med morgonmaten och hellre väntar med sötsakerna till senare då jag blir för stissig (och trött), men det var förvånansvärt friskt och helt enkelt supergott