Bakpulverbröd ost recept

Dagens recept: Kumminscones

Dagens recept: Kumminscones

Scones är snabbakade bakpulverbröd, som ursprungligen kommer från Skottland och England. Servera dem varma med smör, ost eller marmelad
Snabba tekakor

Snabba tekakor

Bakpulverbröd,. Till frukost åt vi goda tekakor som går lika snabbt att göra som scones. Serveras nygräddade med ost & marmelad
Snabbröd

Snabbröd

Jag antar att eftersom de är bakpulverbröd är de inte så intressanta att spara, men till imorgon bitti ska de väl klara sig
Baka bröd med larver

Baka bröd med larver

Eftersom det här är ett bakpulverbröd ska det helst ätas samma dag som det bakades. Att inkludera larver när man bakar och lagar mat kan låta äckligt, men faktum är att det finns gott om larver som är både goda och näringsrika och som med fördel kan inkorporeras i kosten
Helg scones & Sista semesterhelgen

Helg scones & Sista semesterhelgen

Som vanligt med bakpulverbröd är det nybakade och varma de skall ätas. Smör, marmelad och ost som pålägg är det bästa tycker jag
Snabbröd

Snabbröd

Jag antar att eftersom de är bakpulverbröd är de inte så intressanta att spara, men till imorgon bitti ska de väl klara sig
Bakpulverbröd - Scones med ost

Bakpulverbröd - Scones med ost

______________________________________________________Fler recept på bakpulverbröd hittar du HÄRFler recept på smaksatt bröd hittar du HÄR
Texas no bean chili & Crock Pot

Texas no bean chili & Crock Pot

Frys in dem som inte kommer ätas, bakpulverbröd blir inte så bra att spara. Åts en middag ihop med blandsallad, guacamole, färskost och gott bröd
Födelsedagsfrukost på altanen

Födelsedagsfrukost på altanen

Ja, man kan göra det med bakpulverbröd, så det var bara att grädda på morgonen. Gud vad mysigt det är att sitta i bara morgonrock ute på altanen och äta frukost
Blueberry fields forever

Blueberry fields forever

Nu ärmar det sig helg och mitt besökarantal kommer att öka drastiskt genom sökningar på bakpulverbröd

Havrescones med ost

Häll ner filmjölk och riven ost och blanda ihop allt till en deg. Strö över riven ost och vallmofrön. 175 g lagrad ost. 30 g ost av valfri sort

Italiensk piadina

Ett bakpulverbröd jäser och gräddas snabbt och behöver bara gräddas en kort stund, ca ½ minut på var sida

Ost- och skinkgifflar med dragon

Riven ost. Hacka samman mjöl, salt, bakpulver och smör. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg

Ost- och mandelscones

Börja med att rosta mandeln i en torr, het panna. Hacka de rostade mandlarna grovt och ställ dem åt sidan så länge