Som allt bakpulverbröd - och glutenfritt sådant i synnerhet - är scones godast alldeles nygräddade och fortfarande lite ljumma, men de kan frysas och fräschas till i ugnen eller micron
Bakpulverbröd,. vakna outvilade efter en skriknatt, ett besök på det måndagsöppna biblioteket i lilla byn där Signe lånar något i stil med Pettson & Findus och ett besök på lekparken för gungning och sandätning
Bakpulverbröd,. Istället för att spring ner på ICA med de sista slantarna och köpa ett halvtråkigt och lite torrt bröd så bakar ni denna snabblimpa för skit och ingenting
Scones är snabbakade bakpulverbröd, som ursprungligen kommer från Skottland och England. Scones passar lika bra till en kopp kaffe som te och smakar särskilt bra med litet marmelad
Mycket enklare medbakpulverbröd eftersom man inte behöver knåda degen. Blanda ihop mjölsorterna med salt, solrosfrön, linfrön, russin och nötter ien bunke