Med olja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabello med ovansidan nedåt, hällde mer olja över de blottade svampskivorna och saltade ganska mycket, innan de åkte in i ugnen
2 portabellosvampar. 2 portabellosvampar. Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigare pizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till
Fylld gratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Pizza Bianco med portabello och fikon är som en dröm i smaker. Skiva portabellosvampen och lägg ovanpå osten, skär rödlöken i tunna ringar och fikonen i klyftor, sprid ut över pizzan
600 g blandad svamp - Jag tog Portabello, skogschampinjoner och ostronskivling, men kanske hade jag hellre använt typ kantareller, eller Karl Johan om jag hade haft. 600 g blandad svamp - Jag tog Portabello, skogschampinjoner och ostronskivling, men kanske hade jag hellre använt typ kantareller, eller Karl Johan om jag hade haft
100 gr portabello alt Karl Johan, hackad. 100 gr portabello. Jag har blivit med muffinplåt. Var ju helt enkelt tvungen om jag ville göra små läckra mini-quiche i mängd
tomatbas, portabello, taleggio, finhackad rödlök, ruccola, hasselnötter och rosmarin var gudomlig. Här kommer tips för hur du gör den bästa pizzan i världen