Kummel 48-55 grader. Bakad röding, blomkålscreme, tomat, oliver, haricots verts och fetaost. Fisk är ju både nyttigt och gott, dessutom är det väldigt enkelt att laga
Den ugnsbakades med olivolja och serverades med de nykokta vax- och gröna bönorna, morötter och en fräsch gremolata på persiljan med citronskal och vitlök
Gör så här Gräddmjölkskokt kummel. Lägg bitarna av kummel i en liten ugnssäker form. 600 g kummel, gärna ryggbiten. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Gräddmjölkskokt kummel. 600 g kummel, gärna ryggbiten 3 dl Arla Köket® gräddmjölk 3 kvistar färsk timjan 2 tsk salt Potatiskräm med purjolök
Smörbakadkummel med krondill och porter. Kummel/gädda och krabb kebab med syrad het sommarkål. 500 g kummel. Lägg i kummelfilen och låt ligga i 15 min. 300 g kummel/gädda. 500 g kummel. 300 g kummel/gädda
Torskrygg med äkta hummersås och potatismos, Kummel med lättförvälld bladspenat, persilje och äggsås samt färskpotatis som hemtjänst får koka blir nog bra
Om du ska göra wallenbergare eller fiskfärsbiffar på vitfisk så lämpar sig Kolja och Kummel bäst, torsk kan lätt göra att du får gryniga fiskfärsbiffar
Kummel är en fantastisk och ofta förbisedd fisk här uppe hos oss. Nere i Spanien och Frankrike håller man kummeln för en av de finaste fiskarna, där heter den merluza på spanska och merlu på franska
400 g kummel filéer (eller annan vitfisk). Kummel borste med röd paprika så uttryckte det att baka ca 10 minuter, täckt. 400 g kummel filéer (eller annan vitfisk)
kolja eller kummel (den kan också skäras i kuber om man vill – obs. Vackert gul och full av härliga smaker är det här en lättlagad rätt till både vardag och fest