Blandar ihop äggstanningen och kryddar denna. Blanda ihop pajdegen till en grynig massa och platta ut den i en form med avtagbara kanter (ca 23 cm). När det gått ca 30 minuter fyller du pajskalet med kycklingen och baconen
Medan det ena pajskalet efter det andra förgräddades kunde jag ta tid på mig att fylla skalen med fyllningarna så hällde vi bara på äggstanningen precis innan pajen skulle gräddas klart
Vispa samman äggen med mjölken till en äggstanning. Tänk att det är ett helt decennie sedan han kom till världen med buller och bång och bara vände upp och ned på hela min tillvaro
Lite persilja och äggstanningmed sweet chili sås och slutligen toppa jag med massa ost. Kan meddela att den blev super god och man kunde äta den med gott samvete då jag hade gjort min egna nyttiga pajdeg
Fräs hackad bacon i sitt eget fett och blanda med champinjonerna. Servera med en grönsallad. Gjorde min i en form med löstagbar botten för tycker det blir finast när man kan servera pajen hel utan form, men går precis lika bra att göra i en vanlig pajform, men tag då en större form, ca 28 cm i diameter. Häll över äggstanningen och grädda i nedre delen av ugnen i 40 min tills stanningen stelnat