Något som också är gott är att snitta dadeln, ta ur kärnan och fyll medgetost. Jag har själv haft fullt upp med planering inför julen, glöggfest och att ligga bakfull en heeeel dag, eller dygn kanske man kan säga
Getostfylldabaconlindadedadlar. Kärna ut färska dadlar, fyll med smakrik getost. De bästa tipsen för en lyckad fest är att hålla det enkelt och lägga tid och krut på att umgås med gästerna istället
Förutom att det blev ostbricka med ett par olika sorters getost så fixade jag även baconlindadedadlar och två varianter på portionsomeletter gjorda i ugn
Baconlindadedadlar fyllda medgetost. Det blev en Kladdkaka meddadlar, aprikoser och valnötter och så blev det dadlar fyllda medgetost och baconinlindade dadlar fyllda medgetost
Vill man ha nåt helt annat så är baconlindadedadlar nåt man kan äta tills man svälter ihjäl. )Kärna ur färska dadlar, fyll dem ev med lite gorgonzola (fast det är inte alls nödvändligt) linda baconskivor runt dadlarna