Bacon och skinkpaj recept

Recept bacon och skinkpaj

Recept bacon och skinkpaj

Recept bacon/skinka paj. Jag tror det kan vara viktigt att ta reda på varför man låter sig förstöra allt om man misslyckas någon gång, i stället för att göra det bästa av situationen och ta nya tag direkt
Ost- och skinkpaj med broccoli

Ost- och skinkpaj med broccoli

Egentligen så tycker jag ju att det är väldigt gott och det är även en tacksam rätt att värma upp dagen efter så kanske borde jag göra paj lite oftare
Enkel Ost- och Skinkpaj med lök

Enkel Ost- och Skinkpaj med lök

kassler (eller fläsk/bacon). Mixa pajdegen i matberedare, knåda och tryck sen ut den i en paj- eller ugnsfast form
Ost- och kalkonpaj

Ost- och kalkonpaj

Kassler, skinka & bacon,. Favoritpajerna är antingen tacopaj, eller ost- ochskinkpaj, och jo, visst fanken är ost- ochskinkpaj löjligt gott

Kost- och motionsdagboken v 19

Pasta,stekt lök ochbacon,tomatoch gurka. Ost- ochskinkpaj,apelsin. Surdegsbröd med kokt ägg och ansjovis,yoghurt med bär och granola
LCHF- Ägg- och baconmuffins

LCHF- Ägg- och baconmuffins

Klipp baconoch stek i panna. Blanda ägg, grädde och ost. Blanda baconoch äggröra. 2 pkt bacon. Häll smeten i muffinsformar
Vegetarisk sushi och lite lax

Vegetarisk sushi och lite lax

Grillad karré med dubbelbakad bearnaisebakpotatis, baconoch skirat. Maki med gurka, avokado, morot, salladslök och tångrom
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine – med tjusigt, franskklingande uttal – är en matpaj med äggstanning ochbacon. bacon, rökt skinka eller liknande)
Quiche Lorraine -  med en purjotwist

Quiche Lorraine - med en purjotwist

Jag skulle till och med vilja gå så långt att påstå att den här pajen funkar lika bra utan skinka/bacon för den salta osten och den något söta purjon gifter sig så fint

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine är en klassisk fransk matpaj som är fylld med god ost, skinka (i Frankrike tror jag att man använder bacon
Ost- och skinkpaj

Ost- och skinkpaj

Lägg i strimlad bacon, purjolök och riven ost. Häll i det kalla vattnet och kör tills det blir en degboll

Ost- och skinkpaj med bladspenat

Stek baconet knaprigt och låt det sedan rinna av på hushållspapper. Vispa ihop ost, ägg och grädde. Fördela färsk bladspenat ochbacon i formen och slå äggsmeten över
Ost och Skinkpaj

Ost och Skinkpaj

Täck pajbotten med baconoch champinjoner. Bacon. Blanda deg ingredienserna och låt stå i kylen ca en timme
Ost- och skinkpaj

Ost- och skinkpaj

Strimla bacon, paprika och rödlök och fräs i en stekpanna tillsammans med en pressad vitlöksklyfta. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg