Bönor på brasilianskt vis recept

Brasiliansk Feijoada på mitt vis

Brasiliansk Feijoada på mitt vis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 7 dl vatten 300 gram fläsk , rökt 2 burk(ar) svarta bönor , ca 800 g, ekologiska 2 st gul lök(ar) 3 klyfta(or) vitlök(ar) 2 st lagerblad 500 gram tomater , passerade 300 gram chorizokorv(ar) , av god kvalité 2 tsk tabasco 1 tsk svartpeppar 1 kruka(or) koriander , färsk 1 msk olja , till stekning 1 msk smör , till stekning Köp receptet
Brasiliansk Feijoada på mitt vis

Brasiliansk Feijoada på mitt vis

Koka upp och låt sjuda svag värme i cirka 40 minuter eller mer. Tillsätt de svarta bönorna och låt grytan sjuda svag värme i cirka 5 minuter. För en mustigare gryta, tillsätt 500 g rimmad oxbringa och låt koka tillsammans med de övriga ingredienserna (ej bönor) i cirka 2 timmar eller tills köttet blivit mört. 800 g Svarta Bönor

Brasiliansk Feijoada på mitt vis

Koka upp och låt sjuda svag värme i cirka 40 minuter eller mer. Tillsätt de svarta bönorna och låt grytan sjuda svag värme i cirka 5 minuter. För en mustigare gryta, tillsätt 500 g rimmad oxbringa och låt koka tillsammans med de övriga ingredienserna (ej bönor) i cirka 2 timmar eller tills köttet blivit mört. 2 burk(ar) svarta bönor , ca 800 g, ekologiska

Brasiliansk Feijoada

Lägg bönorna i blöt över natten. Serveras med ris Brasiliansktvis, Farofa och Vinagrette. Häll i bönorna