Ni får förlåta mitt skryt men bra bönbiffar är minsann inte det lättaste att få till. Ibland har jag i riven ost i smeten eller bakar in lite ost i mitten av varje biff innan jag steker dem
bönbiffar eller grillade grönsaker (eller kött för den som äter det). Strö på osten. 2 dl riven ost. Grädda i högt upp i ugnen i ca 15 - 20 minuter eller tills potatisen mjuknat och osten fått fin färg. 2 dl riven ost
Jag kanske rent av gör mina egna bönbiffar eller mina favoritburgare, linsburgare, istället och smaksätter dem med samma kryddor som i detta recept, för det var verkligen inget fel på smaken (recept på bönbiffar och linsburgare hittar du här och här)
de här goda bönbiffarna. 1 + 1 dl riven lagrad ost. Strö på 1 dl av den rivna osten. Strö på den sista decilitern riven ost och grädda i ytterligare ca 15 - 20 minuter (jag gräddade min gratäng i sammanlagt ca 50 minuter). 1 + 1 dl riven lagrad ost
Jag äter faktiskt en hel del veganskt i nuläget, bara att jag mer äter det när det är "naturligt" veganskt (typ soppor, linsgrytor, bönbiffar, sallader etc) snarare än att jag byter ut produkter mot veganska alternativ (tänk creme fraiche vs havrefraiche) Brukar försöka märka ut de veganska recepten, och många är ju lätta att göra om när det bara handlar om produktbyten men tar absolut till mig idén eftersom det är något jag själv håller med om och gillar
bönbiffar, sojaburgare, portabellosvamp, aubergine, quorn. Biffarna kan såklart smaksättas med både kryddor och t ex ost, men eftersom det är många tillbehör i en hamburgare så ville jag ha smaken ganska neutral