En av de bästa pajerna som finns är Västerbottenpaj. Västerbottenpaj. En klassiker som räddar festen. Helt underbar till allt från midsommarlunch till kräftskiva eller julmiddag och fullkomligt oumbärlig på alla typer av bufféer och vickningar
Kaffe är min allra bästa morgonkompis just nu om man säger så, i mängder. Ja, paj hör verkligen till kräftskivan och kan så klart serveras i en oändligt uppsjö av olika smaker och innehåll, men det klassiska till kräftorna är ju ändå en god västerbottenpaj
Den här pajen med smak av Västerbottenost är lättgjord, blir mycket god och uppskattad och passar utmärkt såväl till kräftor som till påsk eller för sig själv
Här kombineras två av de absolut bästa svenska matprodukterna. löjrom och västerbottensost. Ett tips för vacker uppläggning är att använda två matskedar av modell större för att forma vackra "ägg" av löjrom
olika sorters lax, räkröra, laxröra, lite kallskuret och en bit västerbottenpaj (åt bara fyllningen. Varje påsk äter vi en påskbrunch uppe i Marstrand som är så galet god och totalt dignande
min bästa och mest älskade paj. Västerbottenpaj med kantareller och färskpotatis. Det kan inte bli äckligt – om du inte råkar glömma den i ugnen så att den förkolnar (av erfarenhet kan jag säga att det även händer den bästa )
Precis som det ska vara när ens bästa vänner har gift sig. Jag och Calle gjorde snittarna som vi åt till champagnen och förutom fröknäcke, piroger och parmesankex gjorde vi en hemmasnickrad variant av västerbottenpaj som blev väldigt god