Den som blir bäst är faktiskt inte dyr parmaskinka utan den billigare westfaliska skinkan eller IKEAs mycket prisvärda kallrökta eller lufttorkade skinka
Jenny på Jennys matblogg har ordnat en "pizzautmaning", ingen pristävling men mest en kul grej att man kan rösta på "bästapizzan" + att få lite tips från andra
Det absolut viktigaste för att pizzan ska bli god är att du har en riktigt bra pizzadeg. Vi ger dig tipsen för att lyckas, vad du ska tänka på kring degen, toppingen och ugnen
Degen är kalljäst så det gäller att planera ditt nästa pizzasug om du vill prova den, men vi lovar dej att det är mer än lovligt värt väntan, det är absolut den bästa degen vi har gjort någonsin
Låt den stå och dra sig gärna ett par timmar i kylskåp förbästa smak. Det är få förunnat att kunna göra stenugnsbakad pizza hemma och den gav verkligen ett fint resultat redan första gången, troligtvis kommer det bara bli bättre med tiden med
Fyll på med de frästa grönsakerna, den strimlade skinkan och överst osten. Får väl ta till det ännu mer slitna uttrycket "jättegott" för att beskriva detta
Förra helgen bestämde barnen att vi skulle göra hemmagjord pizza eftersom de känner sig som riktiga kockar med en egen bit deg att kavla ut och få lägga på valfri fyllning
På min pizza hade jag hemmalagad tomatsås ( tomatkross, oregano, färsk basilika, basamicovinäger, socker, kalvfond, salt och peppar, låt koka länge förbästa smak och konsistens)
Jag har ju väntat på att få testa pizzastenen som vi köpte till grillen för ett tag sedan. Mjöla aluminuimplåten (som läggs på stenen) rejält för att inte degen ska fastna
Om du vill göra prosciutto pizzan så skall du sätta tomatsås, skinkan och osten på pizzan. När jag lagar pizza älskar jag när degen är extra tunn, för att få den tunn måste man ha en bra deg som inte far sönder