Bästa pinnbrödet recept

Fattiga riddare

Fattiga riddare

Näst skrabbelucker är fattiga riddare tveklöst det bästa man kan göra i en stekpanna. Ett utmärkt sätt att pimpa lite halvstelnat franskbröd (eller färskt för den delen) och göra vardagen lite sötare
Midsomer - i Luleå

Midsomer - i Luleå

Jag har bara haft lite ledigt från matlagning och andra bestyr, och firat midsommar i Luleå hos bästa vännerna Christina och Åke

Vecka 48

Vecka 48. 23 november 2015, 18. 08. En så himla mysig helg. I fredags överraskade vi Tindra i skolan båda två, och ni kan ju gissa lyckan i ögonen på barnet när vi undrade om hon möjligtvis hade lust att gå på Liseberg
Broccoligratäng å Mulle

Broccoligratäng å Mulle

Igår var vi på Hallstahotellet å åt frukost med bästa Annelie. Dagens middag blev en favorit som vi har här hemma å det bästa av allt är att man nästan alltid har ingredienserna hemma
Pinnbröd

Pinnbröd

bröd till 8 korvar. 5 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 1 tsk salt. 2 dl kallt vatten. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och tillsätt sedan vattnet lite i taget

Pinnbröd till grillad korv

Tänkte tipsa dig om världens bästa till just grillat. Det som är så bra med det här pinnbrödet är att du kan ta med de torra ingredienserna i en påse, sen tar du med mjölken och oljan i andra behållare så kan du göra det här pinnbrödet var som helst

Umani Ronchi – viner för lagring

Nyligen träffade jag Michele Bernetti, ägare till vinhuset Umani Ronchi i Italien. I samband med en lunch på Gastrologik i Stockholm provade vi bland annat sex årgångar av det i Sverige klassiska vinet Casl di Serra Vericchio dei Castelli di Jesi

Pinnbröd

Det går fint att äta pinnbrödet som det är, med lite smör eller med sylt. Blanda alla ingredienserna i en skål och knåda ihop till en deg

Pinnbröd med kanelsmör

Den här degen är alldeles möjligen den smartaste degen i världen. Man kan göra det mesta av den. Baka scones