Det här receptet fanns faktiskt på paketet med mandelmjöl som Risenta har börjat sälja och de blev faktiskt de som jag lyckats bäst med så inte nog med att de kom med ett bra recept, jag slapp mala mandel också
Som jag lovade tidigare så kommer jag ikväll bjuda på det absolut bästareceptet på macarons, ett franskt litet bakverk som är ljuvligt gott och absolut inte behöver vara svårt
Hej. Så var det söndag igen, och dagen efter Maja och Jimmys fina bröllop. Sagolikt vackra var de, vädret som först visat på regn hela dagen blev istället soligt och härligt, middagen var på min favorit restaurang här i stan- Tegel så maten var helt i min smak och magisk
Boken handlar om hur man gör och får till de bästamacarons. Det är ingen stor kokbok men Annie har fått med allt det man behöver veta för att kunna lyckas med sina macarons
På den stora festen nästa år så skulle jag gärna vilja bjuda på ett hav av makkisar i alla möjliga smakkombinationer - tänk er chokladmacarons med fluffig vit citronfyllning eller hallonmacarons med hallonfyllning, lakritsmacaroner där fyllningen är en nästan svart mörkchokladganasch med lakritspulver, bittermandelmacarons med xantésmörkräm
Kolakrämen har jag snott av Mary från hennes recept på gudomligt goda salta kolamacarons. När Mary gör den här krämen till sina macarons är den ganska tjock, så ta den hellre av värmen lite för tidigt än för sent om du ska använda den som tårtfyllning