Vispa grädden (inte allt för hårt) och vänd ihop den kalla såsen och grädden. Till mousse passar röda vinbär bra, jag gillar lite syrlighet men det skulle säkert passa bra med Havtorn också
Vispa grädden (inte allt för hårt) och vänd ihop den kalla såsen och grädden. Till mousse passar röda vinbär bra, jag gillar lite syrlighet men det skulle säkert passa bra med Havtorn också
Grunden är grönsaker, bär, frukter, örter, superfoods, frön och nötter. Sötsura såsen gjordes på olja, Tamarin, agavesirap, vinäger färskriven ingefära, färskhackad vitlök och så smakades den av med lite peppar
Látelier, Nestle Premium choklad är en chokladkaka med hela blåbär och nötter. Santa Maria indiska sås, Tikka Masala är en god grytbas och enkel att tillaga då man endast tillsätter lite kyckling
När jordgubbarna marineras intensifieras smaken och bären kommer mer till sin rätt. Ingen sås behövs. Havtorn och chokladHar testat denna kombination i muffins och ätit chokladtryfflar med havtorn