Bär mascarpone honung recept

Bärkompott, mascarpone och honung

Bärkompott, mascarpone och honung

Skeda upp bärkompotten, klicka på mascarpone och toppa med flytande honung. Bärkompott, 6 portioner. 150 g frysta blåbär. 150 g mascarpone-ost. 3 msk flytande honung. Koka bär och socker 5 min till en syrlig kompott. Bärkompott, 6 portioner. 150 g frysta blåbär
Pinnglass med bär

Pinnglass med bär

I denna glass har jag mixat samman jordgubbar, blåbär och banan med mascarpone. Eller som i detta fall mascarpone, då jag hade över lite från hallonchesecaken jag visade er igår
Raw Food Cake

Raw Food Cake

Garnera sedan tårtan när den stått i frysen och servera med bären. Häll upp i en stor skål och blanda ner kvargen och mascarponen
Rulltårta, Budapestrulle LCHF

Rulltårta, Budapestrulle LCHF

hallon, blåbär. Vispa ihop mascarpone, grädde och vaniljpulver tills det är riktigt krämigt. Lägg på de frusna bären
Bärdessert med topp

Bärdessert med topp

Blanda philadelphiaost, mascarpone, vaniljsocker och honung. Blanda bär, socker, citronskal och citronsaft
Mindre socker och mjöl i din kost

Mindre socker och mjöl i din kost

Sen måste jag såklart ha mycket bär när jag bakar, de förhöjer alltid en paj eller bakelse. Ricotta/mascarpone använder jag också ofta i olika bakverk, och desserter
Körsbärstrifle

Körsbärstrifle

Fruktsallad med mascarpone/kardemumma/honung. Fullt möjligt att vi även ringlade lite honung över precis innan serveringen
Choklad semifredo

Choklad semifredo

Vispa äggulorna med 25g socker till en lätt och luftig smet, vispa sedan i Mascarpone, chokladgrädde och honung. Frys i minst 6 timmar och servera tillsammans med frukt och bär. 2 tsk flytande honung. 100g mascarpone ost

Improvisationen, horan & sokerkakan i Kivik

Stekt sockerkaka med mascarpone, bär & passion. Dels på grund av smakerna - blåbär, passionsfrukt, vanilj, lime, socker - och dels för det goda samarbetet
Choklad semifreddo

Choklad semifreddo

Vispa äggulorna med 25 g socker till en lätt och luftig smet, vispa sedan i Mascarpone, chokladgrädde och honung. Frys i minst 6 timmar och servera tillsammans med frukt och bär. 2 tsk flytande honung. 100 g mascarponeost