Auberginegratäng vin recept

Vegetarisk auberginegratäng - Melanzane alla parmigiana

Vegetarisk auberginegratäng - Melanzane alla parmigiana

2 aubergines (stora) 1,5 msk salt 4 klyfta vitlök 4 msk Zeta extra jungfruolivolja classico 2 burk Zeta Plommontomater 1 dl Zeta Matlagningsvin Vitt (eller vanligt vitt vin) salt svartpeppar, nymalen 1 kruka basilika, de plockade bladen 2 förp Zeta Mozzarella Di Bufala Campana, skivade (á 125 g) 2 dl Zeta Parmigiano Reggiano, grovriven
Auberginegratäng med svamp & fetaost

Auberginegratäng med svamp & fetaost

Det här är sydeuropeisk husman av bästa sort – som gjort för en vinterdag när man kommer in i köksvärmen efter timmar ute i det kalla januarivädret
Auberginegratäng.

Auberginegratäng.

Tillsätt vin, krossade tomater och tomatpuré. 1 aubergine1 paket krossade tomater1/2 gul lök1 klyfta vitlökCa 1/2 msk tomatpuréCa 1/2 dl vitt vinBasilikaParmesanOlivoljaSalt/pepparGör såhär
Auberginegratäng

Auberginegratäng

0,5 dl vitt vin. 0,5 dl vitt vin. Ingredients. 3 medelstora auberginer. 2 burkar körsbärstomater (à 400 g). 1 stor gul lök
Auberginegratäng med medelhavskänsla

Auberginegratäng med medelhavskänsla

Lägg i emaljgryta eller rostfri gryta med konserverade tomater, buljongtärning och vin. Auberginegratäng med fetaost, 4 port. 1/2 dl vitt vin. Auberginegratäng med fetaost, 4 port
Italienska köket: auberginegratäng

Italienska köket: auberginegratäng

Vill man servera den till vardags kan man byta ut vinet mot vatten. Italiensk auberginegratäng. Hacka lök och ev vitlök och fräs i oljan, tillsammans med sockret och vinägern, tills löken blir genomskinlig
Aubergine mousaka

Aubergine mousaka

Nu är det dags att bygga din auberginegratäng. 2 dl vit vin. 2 dl vit vin. Till middag ikväll åt vi en ny variant på moussaka
Ragù napoletano di Gina

Ragù napoletano di Gina

Häll i vinet, lite i taget, och låt det ånga bort. torrt vitt vin. Ta ev undan 9 dl sås till auberginegratängen. 8 pers Ingredienser Ragù napoletano di Gina 1 kilo benfri högrev 500 g tjocka revbensspjäll 6 vitlöksklyftor 1/2 dl oliviolja, extra vergine 1 1/2 dl torrt vitt vin 2 1/2 kilo skalade tomater i burk, gärna San Marzano 1 1/2 dl vatten 2 1/2 tsk salt 400 g paccheri (stora pastarör) Pastatopping 250 g ricottaost 2 dl parmesanost
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Auberginegratäng, det är italiensk husmanskost när den är som bäst. I recept på auberginegratäng brukar det stå att aubergineskivorna ska stekas