En riktigt god variant av bacon och ägg, med aubergine, lök, ost, örter och tomat. Auberginegratäng med Bacon och Ägg 2 dl tärnad Aubergine ½ pkt Änglamark’s Ekologiska Bacon 2 msk hackat Lökskott eller Purjolök 1 Ekologiskt Ägg 2 msk Smör 1 dl riven Ost 3 Cocktailtomater Timjan och Oregano Havssalt och nymald Vitpeppar Bryn smöret lätt och häll i aubergine och strimlat bacon
Tryck ner valfri mängd av oliver, soltorkade tomater, skivad rödlök, fetaost och färska örter. Vi fick önskemål om halloumi och klyftpotatis av gästerna, och byggde vidare på det med en god auberginegratäng och vår favoritfoccacia
Auberginegratäng. Tillsätt örterna och fräs ytterligare en minut. Använd gärna spenat, rucola, vattenkrasse och några gula endiveblad samt örter som basilika, persilja, harsyra och fänkålsdill för att få en god blandning
Auberginegratäng. Med färska örter och körsbärstomater. 1. Grilla crostiniskivorna. 2. Gnid dem försiktigt med vitlöksklyftans snittyta medan de fortfarande är varma
Blanda ströbröd och örter i en annan skål. 1 msk torkade italienska örter. Sätt ugnen på 200 grader. Spreja en stor ugnsfast form som rymmer minst tre liter med olja