I mellan varje snitt som ni ser på auberginerna har jag lagt skivad vitlök och soltorkadetomater. Då behöver man inte oroa sig om någon i sällskapet äter vegetariskt för den personen kommer känna sig minst lika nöjd när den fått smaka på dessa ugnsbakade auberginerna
Vänd aubergineskivor i oljan och lägg på varsin soltorkadtomat. Ska man tillaga aubergine får man inte vara rädd för olja och salt för då blir resultatet underbart
Eftersom att jag hade kikärtor, aubergine och kronärtskocka över sedan jag gjorde pizza förra helgen valde jag att använda dessa överskottsingredienser till att laga ett alternativ till den sallad jag i vanliga fall brukar göra
Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsås med basilika som är fylld med sparris, aubergine, soltorkadetomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Hacka auberginen i småsmå bitar, hacka vitlök, schalottenlök och soltorkadetomater. Stek auberginen, tillsammans med löken, i spadet från tomaterna tills den är helt mjuk
2 paket färsk pasta med fyllning av soltorkadetomater. 1 aubergine. 1-2 förpackningar krossade tomater med basilika. Häll i de krossade tomaterna och låt puttra på svag värme 30-40 minuter. 1 aubergine. 1-2 förpackningar krossade tomater med basilika
Välsmakande aubergine som toppas med valfri fyllning, både gott och nyttigt. Eller vad sägs om aubergine fylld med hummus, rödlök, rostad lök och färsk mynta
Dela soltorkadetomater i mindre bitar. Igår hade jag äntligen tid till att laga till den här aubergineanrättningen, och den blev så mycket bättre än jag föreställt mig i mitt huvud
Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Alldeles sant är också att jag faktiskt som liten har träffat en tvättäkta kannibalhövding som på sitt huvud hade en konstfärdigt hoptråcklad kalott prydd med näsor (soltorkade får man förmoda) från de offer han klubbat ihjäl och mumsat i sig