vegetariska biffar men även som dip till nachochips. Själv serverade jag den som fyllning i ett hembakt tortillabröd tillsammans med hemgjorda bönbiffar, guacamole, sås samt fräscha grönsaker
Linsbiffar – Våra goda veganska Linsbiffar är gjorda på en bas av morötter, röda linser och mynta. Couscousbiffar – Våra läckra veganska Couscousbiffar är gjorda på couscous och grönsaker
Jag gillar att göra färsbiffar av olika slag och smak, bäst är de med smaker från Grekland eller Italien, och detta recept kommer garanterat att bli en av favoriterna
½ aubergine. Värm biffarna i ugnen på 200 grader i ca 18-20 min. Gör så här. Klyfta och skär upp alla grönsaker, skala vitlökarna och lägg sedan allt i en ugnsfast form
Skala och tärna löken och tärna aubergine. 4 portioner13SP/portion 500 g nötinnanlår1 gul lök1 aubergine2 tsk rapsolja1-2 tsk grön currypasta1 lime1 burk kokosmjölk lätt250 g ris Så här gör duStrimla köttet. 1 aubergine
Skär auberginen i stora tärningar. Servera salladen till biffarna eventuellt med pasta. Blanda tomater, lök och aubergine med oljan i en ugnssäker form