Bryn köttet tills det fått lite färg. Lägg tillbaka kycklingköttet i grytan och tillsätt currypastan, kokosmjölken, créme fraichen, grädden, soyan, kycklingfonden och basilikan
Lägg köttet i marinaden. Lägg upp nudlar o kött på salladsfatet. Soya o 2 vitlöksklyftor till köttmarinad. Hetta upp en panna o stek köttet i endast 2 min
färs,kött. Satt och tittade på Rick Stein Far Eastern Odyssey här om dagen. Ett fantastiskt program där Rick Stein reser runt i bland annat Cambodia, Vietnam, Thailand, Sri Lanka och Malaysia och utforskar deras matkultur
Stek köttet i smör i en stekpanna. 1/2 köttbuljongtärning. Blanda vispgrädde, cider, dijonsenap, dragon, köttbuljongtärning och fläskfilén i stekpannan och låt alltsammans småputtra under lock tills köttet är genomstekt, det tar 10-15 minuter. 1/2 köttbuljongtärning salt & peppar
Hetta upp en panna med olja och lägg i köttet, tillsätt mango chutney samt soja och rör om. En enkel men smakrik nudelsallad inspirerad av det asiatiska köketIngredienser300 gram ryggbiff1/2 gul paprika1/2 röd paprika1/2 gul lök1 morot50 gram cashewnötter2 champinjoner1 msk mango chutney1 tsk soja1 dl riven vitkål1 msk sesamfrön200 gram nudlarSaft från 1/2 citronSvartpeppar och saltInstruktionerBörja med att tärna köttet i bitar som är cirka 2×2 cm stora bitar. 4Dela receptet med dina vänner Tweet Pin It Receptet postades i Asiatiskt, Huvudrätter, Recept, Sallader och Paprika, Ryggbiff, Vitkål