Men innan dess måste jag bara tipsa om en ny favorit till mina asiatiska rätter. detta kommer jag klart att göra om MASSA gånger, men med tunna revben så smaken kommer igenom
Tunna revben är roligt att göra, det går fort också och det sköter sig själv i ugnen. 1 kg tunna revben. Efter 25 minuter ta ut revbenen, öppna paketet försiktigt så att du inte bränner dig på ångan. Häll över såsen på revbenen och sätt tillbaka i ugnen ytterligare 25 minuter. Relaterade 1 kg tunna revben
Det ligger en bit revben på tallriken, revben av sida för att mer exakt, där man låtit den mer köttiga biten sitta kvar istället för att ta bort den och kalla dom för spareribs
Skär revbenen i portionsbitar. Stek revbenen ca 1 timme. 1 kg tjocka revben. Värm ugnen till 175 grader. Lägg köttet med bensidan upp i en ugnssäker form
Jag och maken tog revben istället för kyckling, de grillade vi på den vanliga grillen. Det är inte lätt att äta revben när maninte har några framtänder, och Oliver gillar kycklingen bättre
Nu blev det den klassiska “kött och sallad rätten” men med den asiatiska touchen blev detta helt klockrent ihop med den välsmakande köttet som med sina flera intåg av struktur
Vi testar att fylla sallad med asiatiska smaker, firar Alla hjärtansdag med trerätters på enkelt vis, njuter av karibiska smaker i en tvårätters middag
Gärna thailändsk, som du hittar i asiatiska livsmedelsbutiker. Lägg revbensspjällen i en gryta eller kastrull (dela dem eventuellt i två bitar så att de lättare får plats)
Sist jag lustade efter de kladdiga revbenen hämtade min gode make inte bara hem käket utan även en flaska av den goda såsen, vilken fick sätta Smoke House-touch på en simpel skiva fläskkarré till lunch idag
Lägg revbenen i en kastrull och täck med lättsaltat vatten. Lägg revbenen i skålen i omgångar. När glödbädden är het, lägg revbenen på grillen, långt ifrån glöden