Av alla asiatiska rätter så tror jag vårrullar tillhör min favorit. 300g kycklingfärs2tsk soya2msk vegetabilisk olja2st rivna vitlöksklyftor½st finhackad röd chili1msk riven ingefära1,2dl strimlade bambuskott230g riven morötter1,2dl hönsbuljong5dl strimlad kinakål20st TYJ Springroll pastry100g risnudlar (blötlagda)1st ägg för penslingOlja till fritering. Häll 2msk olja i en wok och stek färsblandningen tills färsen tappar sin råa färg. Blanda i risnudlar och kinakål och rör hela tiden i ca 1 minut. 5dl strimlad kinakål
Kan ersättas med Salladskål, Kinakål eller Mangold. Ett stort eller två små Pac choy-huvuden skurna i fjärdedelar (finns i välsorterade affärer och asiatiska livsmedelbutiker)
Asiatisk basilika eller färsk koriander blir trevligt på toppen. Vitkålen eller Kinakål som det också kallas steks al dente och läggs sedan åt sidan på en tallrik