Ingefära, kokosmjölk och lime passar utmärkt ihop. Lax är nog min favoritfisk. Gott och enkelt, det räcker medmed salt och peppar för att det ska bli gott
Jag körde rakt igenom på lax istället och så här gjorde jag. Jag mortlade först och sedan hackade jag allt ytterligare med en kniv tills det blev som en pasta
Banka citrongräset med skaftet på en kniv och skär zucchinin i bitar. Ha i citrongräs, zucchini, limeblad, kokosmjölk, fiskbuljong, fisksås och chilisås i grytan
Börja med att förbereda grönsakerna. Häll kokosmjölk, vatten, fisksås, tamari, honung, gochujang, limezest, chili, citrongräs och korianderstjälkar i pannan och rör runt
Pressa limen och häll saften i stekpannan tillsammans medkokosmjölk och fisksås. Fräs i oljan i en stekpanna på medelvärme tills champinjonerna blivit mjuka
Asiatiskt. Idag blev det en Lax Panang med ris. Häll på kryddan, paprikan, minimajsen och kokosmjölken. Stek laxfiléerna på hög värme på vardera sida, laxen ska bara få en yta
Tillsätt kokosmjölk, mangochutney och currypasta. Vardag igen, och efter att ha ätit rester, förvisso goda rester, i flera dagar smakade det riktigt bra idag med en laxgrytamedasiatiska smaker till middag
Lite lax fick komplettera den blygsamma volymen i dessa frysta fiskpaket. Finhacka löken och lägg tillsammans med en generös klick av valfritt fett i en ugnsfast form