Aprikospaj vispgrädde recept

Aprikospaj med mandel

Aprikospaj med mandel

Fyllning aprikos (och/eller hallon och björnbär) 2 dl vispgrädde 2 ägg 1 dl mald mandel 1,5 dl strösocker
Aprikospaj

Aprikospaj

vispgrädde. 2 dl vispgrädde. Pajdeg. Rör smör och äggulor krämigt. Tillsätt socker och mjöl och arbeta snabbt ihop till en deg
Glutenfri aprikospaj

Glutenfri aprikospaj

3 dl vispgrädde. Blanda samman ingredienserna till degen. Tryck ut degen i en smord pajform, cirka 25 cm i diameter

Istället för små grodorna

Det blev fläderbullar, hallon -och aprikospaj och nötjordgubbstårta. Hallon och aprikospajen är även den Mia Öhrns skapelse från början, och finns med i hennes Smulpajer

Aprikospaj med vispgrädde

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form, cirka 22 cm i diameter, med löstagbar botten. Låt aprikoserna rinna av

Aprikospaj

Mixa en smuldeg av smör och mjöl. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen. Lägg den i kylen 1 timme

Glutenfri aprikospaj

2 ½ dl vispgrädde. Ugn 225 grader. Riv den kalla potatisen på råkostjärn och blanda mjölmixen med ingefära och tillsätt raspet