Bryt sönder blockchokladen och smält den över ett vattenbad eller försiktigt i mikron. Blanda ner den smälta chokladen, apelsinskal, apelsinsaft och vetemjölet som har blandats med bakpulvret
Blanda blockchokladmed vetemjöl och bakpulver. Prova med en sticka. Smält blockchokladen till glasyren försiktigt i mikrovågsugnen eller över vattenbad
Lägg ihop bottnarna med en apelsinkaka överst och underst med marängbottnen emellan. Apelsinkaka. Spritsa på grädde runt om och ovanpå tårtan och dekorera som på bilden medblockchoklad, mandelspån och mandarinklyftor eller på något sätt som du själv vill
Blanda mjölet med bakpulvret och rör ner detta i smeten. Tillsätt det rivna apelsinskalet, saften och det smälta avsvalnade smöret och den hackade blockchokladen
Mal mandeln i en mandelkvarn eller kör den till ett fint mjöl i en matberedare med kniven isatt. Blanda den malda mandeln med mjöl, hackad choklad och apelsinskal i en separat skål
Blanda chokladen med fettet. Tillsätt mjölken och lägg i blockchokladen, delad i bitar. Gör mönster, t ex med en brödpensel som stöts tätt i chokladytan, kallas ströppla, eller gör mönster med en gaffel