En Pan Bagnat med fyllning av tonfisk, oliver, kapris, lök, ansjovis, ägg, tomat m. Han kunde ju inte göra en pizza till oss var, då hade vi inte kunnat äta samtidigt
Dela ansjovisen i två eller tre strimlor, lägg på pizzan. Bred blandningen på pizzan. 1 burk ansjovis (inte den minsta burken). 1 burk ansjovis (inte den minsta burken)
Salta minipizzor med ansjovis och parmesan. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
Salta minipizzor med ansjovis och parmesan. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
Salta minipizzor med ansjovis och parmesan. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
Salta minipizzor med ansjovis och parmesan. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
Toppa med ansjovis och senapsfrö och skuren gräslök. lite timjan olja)Pissaladiere à la pizzasize1 rulle smördeg, krav och färsk4 msk crème fraiche 8 färskpotatis4 färsklökar1 msk rostade senapsfrö8 ansjovisfiléer1 msk gräslök, skuren(4 jordärtskockor)salt, svartpepparKavla ut smördeg och stansa en stor rundel(som en pizza). Baka ”pizzan” på 210 c i ca. 8 ansjovisfiléer