Som när jag gav bort boken "Undervalnötsträdet" av AnnaBergenström till min syster i födelsedagspresent och dessutom hintade jag lite fint att hon minsann kunde bjuda på något smarrigt ur boken och för några dagar sedan fick vi en inbjudan =) och idag har vi fått avnjuta en god meny
Vårrullar som i Hanoi heter receptet i AnnaBergenströms 'UnderValnötsträdet'. Kanske för att jag har friterat en del på sistone och redan är inne på att friterat är gott och inte alls så läskigt som man kan tänka sig (kanske läskigt i det långa loppet för ens blodkärl, men det får ni läsa om på en annan blogg, typ en medicinblogg)
Den här pastasalladen är ifrån boken "Undervalnötsträdet" av Anna och Fanny Bergenström. Det är en bok som jag hämtar mycket inspiration ifrån, fantastiska recept och bilder
En av mina favoritkokböcker är "Undervalnötsträdet" med AnnaBergenström. Dela squaschen i mindre bitar, halvera tomaterna, fräs detta i någon minut i en stekpanna och tillsätt sedan till grytan
Receptet kommer från boken "Undervalnötsträdet" av Anna och Fanny Bergenström. . . Bara namnet gör ju att man verkligen gillar den här efterrätten lite extra
) år sedan, valde jag att laga just couscous med egenlagad harissa (efter annat recept än här) när vi hade som uppgift att skapa ett litet matlagningsprogram (som filmades, hu
Receptet är hämtat från UnderValnötsträdet, Anna & Fanny Bergenström. Nu är det helg hörrni. Härligt, härligt, och med en hel del träningsvärk i kroppen känns det bättre än nånsin
Ett recept ur AnnaBergenströms "Undervalnötsträdet". En kall vinterdag när du lagar din goda köttfärssås eller något annat som behöver piffas upp med tomat tar du upp så många du behöver och spolar dem helt kort under ljummet vatten
Pajreceptet är hämtat ur den fina Undervalnötsträdet av Anna och Fanny Bergenström. 1/2 liter färska kantareller (eller annan svamp). Fräs den rensade svampen i en stekpanna, först utan fett, i ca 5 minuter