Författare är Anna och Fanny Bergenström. Ja, det var ganska länge sedan jag visade mig här, men på sommaren är man ju så upptagen av trädgården och allt däromkring så tiden blir knapp i köket
Jag är verkligen glad över att jag har köpt Anna och Fanny Bergenströms nya kokbok "Det goda enkla". Jag har redan provat lantliga linser tillsammans med det som de själva kallar fantastiskabrödet, i form av baguetter
AnnaBergenström och Fanny Bergenström. Första bakboken (Johanna Westman). Missa inte detfantastiskaförordet som får mig att lipa varje gång jag läser det
Det kommer från AnnaBergenström bok ’Annas nya mat’, och hon kallar det ’Detfantastiskabrödet’. Anna tycker att det blir lite trist dagen efter, men jämfört med vanligt vetemjölsbröd så tycker vi i familjen att det här är helt OK även dagen efter (och det är faktiskt ätbart ytterligare en dag)
De blir lite olikformade pga att degen är lite kladdig, men så ska det vara. Strö ut 0,5-1 dl mjöl på bakbordet och stjälp försiktigt upp degen. Receptet kommer från Nya Annas mat (AnnaBergenström) 2 tsk salt