Och inte bara vi ser jag, läste precis hos Lager att det stod anka på middagsbordet även där idag. Joråsatt, confiterade anklår med brässerad rödkål en vanlig sketen torsdag, så har vi det, rena lyxlivet
Gör även apelsinconfiten genom att skala apelsinerna med potatisskalare och blanda med pressad apelsin, socker, vitvinsvinäger och svartpeppar i en kastrull
på anka och gås som kokas i sitt eget fett. Confit Byaldi är mycket lik ratatouille innehållsmässigt. Confit, konfitera innebär att salta, koka i fett och förvara i samma fett
på anka och gås som kokas i sitt eget fett. Confit Byaldi är mycket lik ratatouille. Confit, konfitera innebär att salta, koka i fett och förvara i samma fett
Vi börjar med ankan, här kommer troligen en del av er tycka att jag är halvt sinnessjuk som har engagerat mig i den här rätten i så många dagar, men det är värt det, det är otroligt gott och smakrikt och när köttet faller av benet bara man beror det med gaffeln är det nästan så man hör änglar sjunga
Förra veckan kom jag över några burkar med ankfett och några fina anklår och slogs av den utmärkta idéen att göra confit de canard, eller confiteradanka som det heter på svenska