Vår första gästbloggar heter Angelina Fassihi. Angelina är hälsocoach samt kost & träningsrådgivare. Angelina är ett levande bevis på att det här med att man måste äta mängder av kött och proteinpulver för att kunna bygga muskler är en myt
//Angelina 3 portioner. De har sålt granatäpplen väldigt billigt på vårt Ica under hösten, så jag har shoppat med mig ett hem då och då och haft det i mat t
//Angelina . Vi testade att göra dessa kikärtsbiffar. Jag gillar limesmaken i dem mycket. Till serverade vi klyftpotatis, avokado och limeyoghurt (pressad lime och rivet skal av lime blandat med matyoghurt)
//Angelina 4 portioner. Min matproffskompis har varit på besök. Eftersom hon är så grym på att komma på schyssta maträtter så låter jag ofta (stackars) henne stå för idéarbete när vi äter ihop
//Angelina . Vi var sugna på något sött till kaffet i helgen. Inget gott fanns hemma och det kändes ovärt att gå och handla… Till sist använde vi vår kreativitet och ät-upp-maten -anda och återupplivade en mörkmörkbrun banan, som ingen ville äta som den var
Receptet kommer från matklubben //Angelina 3-4 portioner. Det här är årets soppa hos oss. Vi har ätit den om och om igen och jag har gjort mitt bästa för att sprida receptet runt mig för den är ju såååå god
Pasta med räkor, avokado och kaviar 4 portioner 4 portioner pasta, vi använder gärna linguine 1 burk skalade räkor eller 1 påse oskalade räkor 2 avokado 1 burk svart kaviar Koka pastan Skala räkorna om du har räkor med skal Skiva avokadon Servera pastan, toppa med avokado, räkor och en klick kaviar //Angelina 4 portioner
//Angelina . Enkel vardags-veggo-pasta som kanske var lite i torraste laget. Men kryddningen var jättegod, persilja, vitlök och rikligt med citron var smarrigt
//Angelina . Egentligen tänkte vi fylla crêpesen med räkstuvning, men räkor hade vi inte hemma och en burk kräftstjärtar stod i kylen eftersom vi glömt att blanda i dem i den tråkiga fisksoppan