Det bästa av allt är ju dock att den inte måste vara just en påsktårta, utan går lika bra att baka till midsommar eller en helt vanlig födelsedag exempelvis, bara justera dekorationerna efter smak, tycke och tillfälle
Och råvarorrna blir allt viktigare. Med påsken kommer vårkänslorna (även om det just nu är alldeles för kyligt) och man ser ljuset i tunneln, så att säga
Receptet kommer från Alltommat men jag ersatte All Bran med salta pinnar då det faktiskt ser ut som att de använt det på deras bild enligt mig och så klart för att vi inte hade All Bran hemma
Låt allt sedan puttra i grytan som kålen koktes i. Varvar sillbitar, morotsskivor, lökskivor, pepparrotsskivor med kryddor och delar av lagerbladet tills allt är i burken
Japp, helgen med godis och allt har verkligen börjat på bästa sätt så nu är det bara att ladda med fräscha tandborstar och massor med tandkräm… för här ska ätas godis
Ångade marängöar med vårig rabarberkompottNågramatbloggare fick förmånen att vara med på Electrolux work-shop med Johan Sandelin, chefskonditor på Vetekatten och dessutom med i Svenska Kocklandslaget