Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Klassisk Bål 60 cl cider (alkoholfri - päron, fläder eller äpple) 1 l Sprite , 7-up eller fruktsoda 30 cl Vodka Blåbär och hallon (frysta) Myntablad (färska) Tropisk Bål 6 st Apelsiner 1 1/2 l Fruktsoda , 7-up eller Sprite 3 dl konc saft med tropisk smak 20 cl vodka (kan uteslutas) 300 g jordgubbar (frysta) Hallonbål 1 1/2 l Sprite , fruktsoda eller 7-up 3 dl konc hallonsaft 20 cl Vodka 200 g Hallon (Frysta). Ingredienser, 10 port Kalorier 2 dl Vatten Sök 2 dl Socker Sök 2 st Kanelstänger Sök 1 st Apelsin Sök 2 st Persikor Sök 2 l Torrt vitt vin Sök Jordgubbar till servering Sök. Ingredienser, 20 port Kalorier 7 1/2 dl Vaniljvodka Sök 9 dl Koncentrerad rabarbersaft Sök 1/2 l Jordgubbar Sök 7 st Citroner Sök 2 1/4 l Sodavatten Sök Is Sök. Ingredienser, 20 port Kalorier 7 1/2 dl Vodka Sök 1/2 l Jordgubbar Sök 7 st Citroner Sök 2 l Flädercider Sök 5 dl Mineralvatten Sök Is Sök
– Frys in jordgubbar och vindruvor, som du sedan använder som is i bålen. Om du vill inte ha alkohol på vårt recept på spansk sangria så kan man bara utesluta rom-miel och rödvin och ersätta vinet medalkoholfritt rödvin eller must
En halvtimme innan den skall serveras häller du i dom frusna bären (så som jordgubbar, hallon och blåbär), och dom fungerar inte bara som fina dekorationer och smaksättare, utan håller bålen kall, god och inbjudande
Alkoholfri. Låt gärna bålen stå och dra en stund med frukt och bär. Se först till att du har tillräckligt med is i frysen - isen ska alltid tillsättas sist