Alaska pollock ugn tomat recept

Fiskpaket

Fiskpaket

Jag tycker att torskrygg är bland det godaste man kan äta, men ett utmärkt vardagsalternativ är ryggfiléer av AlaskaPollock
Gula fisken

Gula fisken

Lägg fiskblocket i en passande ugnsfast form. Servera med en grönsallad med t ex färsk spenat, tomat och solrosfrön och potatis eller fullkornsris
Paprikafisk

Paprikafisk

En portion (187 g fisk+sås, 67 g kokt bulgur, 53 g tomater, 14 g gurka, 30 g vitkål, 15 g majs och 20 g gröna ärter) gav. 341 kcal27,9 g protein11 g fett29,4 g kolhydraterPaprikafisk, 3 port400 g AlaskaPollock eller annan vit fisksalt, peppar85 g ajvar relish stark (ca 1/4 dl)167 g matlagningsgrädde (knappt 2 dl)5 g hackad, fryst persilja (ca 1 ½ msk)26 g riven ost (3/4 dl)1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär den i 3 bitar och lägg i smord, ugnssäker form. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. 53 g tomater. 400 g AlaskaPollock eller annan vit fisksalt, peppar
Majonäs- och curryfisk

Majonäs- och curryfisk

torsk eller alaskapollock). Tina fisken (annars tar det tio minuter längre tid i ugnen) och lägg den i en ugnsfast form
Recept: Fiskpaket i ugn

Recept: Fiskpaket i ugn

körsbärstomater. Häromdagen gjorde jag varsitt fiskpaket i ugn till lunch. Skölj och halvera tomaterna och fördela dem ovanpå fisken
Nästa fas i livet!

Nästa fas i livet!

Fiskmiddagen då bestod av ett fiskblock alaskapollock, skiva en tomat och lägg på blocket, knorrs pulversås dillsås till fisk blandades och hälldes över
Fiskburgare med pepparrotssås samt rostade rödbetor och äpplen

Fiskburgare med pepparrotssås samt rostade rödbetor och äpplen

Lägg i en ugnssäker form med olivolja och krydda med salt och svartpeppar. Tomater. 400 g fiskfilé (vi använde alaskapollock). Sätt ugnen på 225 grader. Kör in dem i ugnen 15 minuter. Ta ut rödbetorna och lägg på äpplena och låt stå i ugnen 10 minuter till

Tomat och parmesangratinerad Alaska pollock

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samman hackade tomater, hackad babyspenat, pressad vitlök, tomatpuré, 1 matsked av parmesanosten, olivolja salt och peppar. Gratinera i ugnen 15-20 minuter. 4 ryggfilébitar Alaskapollock. 2 msk tomatpuré. 400 g hela välavrunna tomater

Fisk på planka med bacontopping

här alaskapollock). In i ugnen. Kläm ned ngn tomatkvart, paprikabit etc i ramen. Tomat. Sätt på ugnen på 225-250 graders värme

Fiskfilé med dragonsås

ex alaskapollock. Tina fisken och lägg den på ett ugnsäkert fat. Garnera med dill och servera fisken med kokt potatis, gröna bönor, tomat och citron

Fiskgratäng a'la Provencále

Smörj en ugnsfast form och lägg skivad tomat i botten. Häll över detta på fisken och sätt in i ugnen på 225 grader 15-20 minuter tills fisken är klar. 3 portionsbitar AlaskaPollock. 1 tomat

Enkel fiskgratäng

Lägg potatisen i botten av en ugnsfast form. Skiva körsbärstomaterna (eller vanliga tomater för den delen)