4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaskapollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
4 4 portioner torskrygg (eller alaskapollock) 900 g fast potatis 1/2 dl tapenade soltorkade tomater 2 dl lätt crème fraiche franska örter 65 g medelhavsmix Att ha hemma 2 msk olivolja 1 tsk timjan salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Koka upp vatten, buljongtärning och crème fraiche. 700 g AlaskaPollock. 2 dl crème fraiche (paprika/chili). 700 g AlaskaPollock. 2 dl crème fraiche (paprika/chili)
Häll över creme fraichén och ha i pepparroten (ha inte i allt på en gång utan smaka av senare). 400 gram alaskapollock filéer (eller annan fisk). 5 dl creme fraiché. 400 gram alaskapollock filéer (eller annan fisk). 5 dl creme fraiché
Fiskmiddagen då bestod av ett fiskblock alaskapollock, skiva en tomat och lägg på blocket, knorrs pulversås dillsås till fisk blandades och hälldes över
Tillsätt cremefraiche. FISKGRYTA MED JORDÄRTSKOCKA4 potatisar el mer4 jordärtskockor400-500 g ryggfile av Alaskapollock el annan vit fisk1dl vatten1 burk cremefraichesalt, svartpeppar, timjanSkiva potatis och skockor. 400-500 g ryggfile av Alaskapollock el annan vit fisk
Koka upp cremefraiche och smula ner fiskbuljongen. 8 st ryggfiléer av Alaskapollock. 4 dl cremefraiche. FacebookGoogle+TwitterPinterest 8 st ryggfiléer av Alaskapollock. 4 dl cremefraiche