Aioli per morberg recept

Morbergska Fisksoppa på Bellmanvisa

Morbergska Fisksoppa på Bellmanvisa

Till fisksoppa tycker jag man ska ha aioli. En annan man som också är det är PerMorberg som både i sin serie och bok skriver och och visar bilder på detta härliga ställe
Halstrad råbiff

Halstrad råbiff

Gjorde en skvätt aioli till också. Har testat göra halstrad råbiff en gång förut, men då var det PerMorbergs recept
Intervju med lökblommornas drottning

Intervju med lökblommornas drottning

Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Det är nämligen dags för Mia Wallin att svara på en del frågor

Intervju med skaparen av BBQ Lovers

Till förrätt hade jag bjudit på ekrökta räkor med en bra aioli och lite rostat bröd samt ett glas Les fumées blanches, fantstiskt vitt vin som passar utmärkt till skaldjur
Intervju med Magnus Johnsson

Intervju med Magnus Johnsson

lagar sällan trerätters men jag hade nog börjat med rökta räkor med en go aioli. PerMorberg /Andreas Mathiasson Gillar båda
Intervju med Peter Igelhammar

Intervju med Peter Igelhammar

Rökta räkor, grillade citronbitar, hemslagen aioli, nybakad baguette med smörklick. PerMorberg /Andreas Mathiasson Per har jag aldrig träffat, men skulle gärna laga mat med honom

Intervju med Christer Olsson

Till förrätt skulle det bli rökta räkor med aioli dipp. PerMorberg /Andreas Mathiasson. Allt var perfekt, vädret, campingen och maten
Skagenpaj

Skagenpaj

Sablar i gatan så himla gott sen dippar du räkan i lite aioli, mmmmm inte så tokigt. Vill du göra som Permorberg så tittar du här Pajdeg

Kycklingspett med chiliaioli

PerMorberg. Oljan och äggen måste ha samma temperatur för att aiolin inte ska skära sig. Receptet kommer från boken ”Morberg grillar”, Bonnier Fakta
Intervju med Magnus Gustavsson

Intervju med Magnus Gustavsson

Lite grillade/rökta skaldjur med en aioli att dippa i samtidigt som man sitter och slappar ihop med någon skumpa