Häromdagen när jag gjorde tomaterna i ugn så gjorde jag även egen majonäs samt saffransaioli med rostad vitlök och örter som jag hade till min lunch/middag och här kommer recepten på det
Strimla purjo och fänkål, hacka vitlök och chili fint. Den hemgjorda aiolin till blir pricken över i. Fräs purjo, vitlök, chili, morötter och fänkål tillsammans med saffran och lagerblad i en stor kastrull
Idag använde jag dragon, men man kan smaksätta med det man gillar, tex vitlök så får man aioli, chili så får man chilimajon, citron då blir det citronmajo, osv
Grillade majskolvar med Lindalhs nya aioli det är super gott. Turkisk yoghurt, gräddfil el dyl, en gnutta majonäs som blandas med rivet äpple och hackad lök
När tonfisken är klar skär den i skivor och servera med den goda aiolimajonäsen. Jag rekommenderar den härliga majonäsen till, jag smaksatte med pressad vitlök och hackad färsk koriander
Som extra tillbehör kan man ofta välja bröd/baguetter, potatissallad, aioli och smör. (Skalad, kokt och tärnad potatis, salladslök, kapris, majonäs, creme fraiche, salt och peppar)
Blanda majo, creme fraiche, vitlök och baconsmulorna. Jag serverade Baconaiolin till älgfärskebaber. Blanda majo, creme fraiche, vitlök och baconsmulorna