Lägg dem på dubbla foliepapper och gör ett paket. -) Tror dock att man ska växla mat mellan dagarna men jag hade helt enkelt varken lust eller ork att göra någon av dom andra rätterna
Men förstod ganska snart att jag hade koll på det, med all min kunskap och ett jävla anamma på att ha regelbundna tider, tallriksmodellen och lite motion kunde jag hålla det på en bra nivå
TwitterFacebookGillaGilla Laddar. Hemligheten tror jag är att koka köttet en, två dagar före man skall äta det och låta köttet koka riktigt länge och även grönsakerna (då på väldigt låg temperatur)
Sila av och tappa på flaskor. 1,5 kg socker. 11,5 kg socker 1 l vatten 17 stora klasar av rallarros 550 g citronsaftKoka upp socker och vatten. Pressa citronerna, slå över rallarrosorna och citronsaften och låt dra i 4-6dagar
Knyt noga ihop påsen som nu håller kålen på plats under vätskan. 3 Fyll en fryspåse med vatten, så mycket att hela påsen går att stoppa ner i glasburken och locket går att stänga med påsen i burken. Låt stå 3 dagar i rumstemperatur och förvara sedan i kylen. 1 kg rödkål. 4 tsk salt
Flyg upp till Stockholm, två hektiska dagarpå Formex, två nätter på hotell och sedan tåg hem. Första kvällen blev det bra ändå, då vi åt på hotellets fina restaurang The Market
Skär kycklingen på längden och banka ut för att få dem tunna. Jag säger inte att det var lätt, det var dagar jag gärna hade åkt inom Mc Donalds för att jag var så hungrig