Det vi egentligen bokade var en slottsweekend vilket innebar incheckning på fredagen, fem rätters middag, frukostbuffé, spabad, lunch, afternoon tea, en till femrättersmiddag och en till frukostbuffé innan utcheckning på söndag
Här kommer lite bilder på middagen jag lagade under min vecka i norra Sverige. Det var min morbror och hans anställda som tackade av en anställd som skulle gå i pension, och jag fick komma upp och laga mat och servera dem en middag
inga stora tre rättersmiddagar precis. 2–3 vitlöksklyftor. 3 ägg. Rulla ut smördegen och lägg i en ugnssäker form (ca 20 x 30 cm, för 6 port). 3 ägg. Grädda i ugnen ca 35 min. 2–3 vitlöksklyftor vatten. 3 ägg 2 dl crème fraiche. 3 ägg Ugn
Jag har satt ihop en komplett lördag med frukost till två rättersmiddag. 45LunchAnnas snabba wok4 port2-3 msk smör att woka i500g frysta wokgrönsaker1 msk tandoorikrydda5 dl vispgräddeFräs smöret i stekpannan och tillsätt wokgrönsakerna. 3. EfterrättChokladmousse med hackad mörk choklad och hallon3 ägg200g hallon1 msk honung150g mörk choklad att smälta4 msk vispgrädde50g mörk choklad att hacka100 g hallon2 dl vispgrädde till serveringGör så här. 3. 2-3 msk smör att woka i500g frysta wokgrönsaker. 3 ägg
Hej här kommer det första receptet från fredagens tre rättersmiddag, det är förrätten. Huvudrätten och efterrätten har ni redan fått så kommer med länkar till dem senare i veckan hade jag tänkt