Receptet vi tänkte till denna meny är fisk i folie, men eftersom det är lite ihopblandat med rostbiffreceptet i länken har vi renodlat receptet åt er här nedanför istället
Vilken är din personliga favorit från er meny. Kajsas fisk ligger längst in i Hötorgshallen och är en av platserna som samlar mest människor runt lunchtid
Till huvudrätt blev det slätvar som jag aldrig ätit, eller sett på menyn, tidigare. Igår var det ingen bowls och jag hade lyckats locka med mig Steve till kändisfiskkocken Rick Steins restaurang i den mycket vackra stadsdelen Barnes
(Resten av menyn på Kockarnas krog på Mitt Kökmässan kan ni se HÄR. Så när jag igår stod vid fiskdisken och skulle planera helgens mat, låg tyvärr ingen Hjälmargös i disken men väl en hälleflundra och ropade till mig – gör något gott av mig
Jag hade en färdig meny för veckan, utom fiskdagen. Där stog det ”fisk med apelsin. Jag skar upp en halv apelsin i skivor och la på fisken och sedan hällde jag på såsen
Som om det var planerat så var det en av hans rätter som stod på menyn just idag. Rätten kan lätt göras vegetarisk med grönsaksbuljong, inget bacon och steka ett annat tillbehör till än kycklingen, tex fisk eller svamp
Till förrätt kan man gärna göra något med fisk eller skaldjur som också är nordiskt och är i säsong under vintern, exempelvis gravade laxrullader med örtcréme (recept kommer så småningom), halstrade pilgrimsmusslor eller en räkcocktail
Denna onsdag var det givetvis pasta på menyn, och varför inte slå till på en otroligt enkel och god pastasallad till den saftiga kycklingfilén som fick besöka grillen
Jag tycker absolut det, testa gärna Kycklingcurrygrytan, lördagens fisk med bacon och vitvinssky och missa för all del inte söndagens gratinerade kyckling med chili och oregano