Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 graderi ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Det blev en variant av fläskkotletteriugn som jag gjorde för inte så länge sedan. Jag använde niofläskkotletter då vi var fler runt bordet och visst behov / önskemål om matlåda alltidfinns
Så det fickblifläskkotletteriugnistället för långkok på spisen. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn kotletterna på båda sidor med lite salt och peppar, lägg dem i botten av en ugnsform
Välj tjocka fläskkotletter så att de inteblir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigtiugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Lägg i en ugnsform eller stor stekpanna och blanda med olja och salt. Servera de stekta fläskkotletterna med klyftpotatisen, den kalla såsen samt sparris- och tomatsalladen