Så vad tror ni, är detverkligen så som de stora företagentillverkarmargarin. Men vad nu än margarinförespråkarnasäger så stod knappast våra förfäder och vispadeihopmargarin av olika sorters mekaniskt utvunna oljor, lecitin, vassle och citronsyra utan mer troligt att de fickisig fett från vilt, fet fisk, kokos, frön och nötter
Smörj en plåt för minimuffins med flytandemargarin eller smält smör. Oj oj oj vadgott. Kanterna blirliteknapriga och imitten är det mjukt och kletigt, helt perfekt
Kikagärnainimorgon så får du se vad man kan göra när detinteblirriktigt som man tänkt sig. Men livet bjuder alltid på nya möjligheter, även för kvaddadelimpor
Margarin eller smör att steka i. W umgick med kompisar och M varvade att säga hej tillkompisar med att beundra den värmande elden och häpna över himlen som belystes med snyggafyrverkerier
Rör margarin, florsocker, ägg, bittermandelolja och vaniljsocker mjukt och smidigt. Om nigör de här, tänk alltså på att göra dem mycket smalare än vadnivill ha dem, för då blir de perfekta efter gräddning
Vispaäggettillsammans med muskovadosocker – båda sorter - så detblirpösigt. Kakmonster i alla åldrar och storlekar får då chansen att få sitt lystmäte vadgäller kakor