Många tror att vi lägger extra mycket pengar på mat eftersom detär ett av mina stora intressen, men jag tror inte vi har mycket större matkonto än andra barnfamiljer
Bestämde jagmig för att äta frukost (orkade inte stå emot hungern) ägg räkor smör och lite majo lunch blev kyckling smör grönsaker oliver även denna köptes ute
Det blir perfekt nu ser jag recepten bättre och slipper måtta för att ställa in ögat, nu gällerdet att inte lägga dem någonstans så att man inte hittar dem
Man kan alltså välja om man äter vegan under perioden eller om man äter fisk, ägg, kött osv. Då ärdetviktigt att vi inte bara utesluter kött och mjölkprodukter rakt av utan att lär oss hur vi får i oss tillräckligt med protein och näring från växtbaserade källor
Serverad med ägg, ärtor och potatis. Vänd fisken, pressa över citron och lägg på lock. Hurgör ni hemma. Vi har ätit ute en hel del och alldeles för mångagånger har det fått välja vad de velat på menyn
Ett tips är att inte använda så stora ägg, använd de mindre, annars rinner det över. Tanken är, att man kan göra ett gängäggisar, sedan förvara man dem i kylen
beroende på hur du gillar ditt ägg. Jag har sett att många har bacon- eller skinkinbakat ägg. Jagärnämligen inte så himla förtjust i "slibbig" skinka eller bacon som jag tycker den modellen blir
Här ser man hur. Men först får ni receptet på hur man gör pocherade ägg. Om du ska pochera mångaäggsamtidigt så öka på mängden vatten, salt och ättikssprit
Dessutom har jaglagt till lite annat bra-och-ha som hurmånga teskedar detgår på en matsked, vad ett äggväger samt hur man konverterar cups till deciliter
För att pochera äggen, ta bort det kokande vattnet från värmen så att det slutar koka. Vispa och värm sakta äggulorna och vinägern över ett vattenbad tills smeten blir lätt skummig och börjar tjockna, men se till att gulorna inte koagulerar