Blanda ihop smör, socker, vetemjöl och bakpulvet till en deg i matberedaren, eller i bakmaskin. Rör ihop ägget, turkiskyoughurt, socker och vaniljsocker
Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker. Häll fyllningen i pajformen. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter. 150grsmör /margarin. 3dl mjöl. 1dlsocker. 1tskbakpulver. 1ägg. 2 dl creme fraiche. 1dlsocker. 1ägg. 1tsk vanilj pulver. 1 förp frysta hallon och blåbär
Arbeta snabbt ihop smör, mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver till en smuldeg i en matberedare. Hittar man inte Kesella dulce de leche så går det bra med vanilg kesella och röra ut ett par matskedar dulce de leche (eller karamelliserad mjölk) i den
Blanda mjöl, bakpulver och salt och rör samman med smörblandningen. Lägg persikorna på pajdegen (jagtog två burkar och lät sockerlagen rinna av i ett durkslag)
Rör ihop ägget, lättcrème fraiche eller crème fraiche, socker och vaniljsocker. Halva pajen finns kvar och jag måste nog ta en bit av den när jag är klar med det här inlägget