Godmorgon måndag. Och helgens enda glas med rött blev alltså igår, på söndag. Gårdagens örhängen var små pärlor, jag tog kort men råkade radera det av misstag
En dag skall jag fjäska in mig tillräckligt för att få ta del utav den mystiska röran men fram tills dess får ni mumsa i er denna rödkålscoleslaw som är ett kul och lite oväntat inslag på julbordet
Böckling är också gott i varma rätter, t ex i omeletter eller pajer. DAGENS RECEPT 14-06-14. en bit färsk gurka, ca 150 g. 1 dl gräddfil. 1 dl crème fraîche. 1 msk majonnäs. 1 finhackad röd paprika. Eller blanda ned ½ - 1 dl finklippt gräslök i såsen i stället för paprika. Nyrökt böckling håller sig 4 - 5 dagar i kylskåp. Från Nya Mästerkocken 1985 4 portioner. en bit färsk gurka, ca 150 g 2 stjälkar bladselleri. 1 dl gräddfil. 1 dl crème fraîche. 1 msk majonnäs. 1 finhackad röd paprika
Förvara i stället rätten väl inlindad eller övertäckt i kylskåp - den håller sig bra några dagar. Rätter som innehåller gelatin är inte lämpliga att frysa
Vi har kommit igång med veckomatsedel och Linas matkasse igen men än bara hunnit med en av rätterna från Linas eftersom jag jobbat två kvällar sen i tisdags
Bara dagarna innan jag hittade henne hade Rie berättat om mig för sin man så det måste ha varit ödet som inträffade Det var meningen att vi skulle hitta varandra igen
Denna dagen begav vi oss med taxi till hamnen för att gå på havsmuséet som var där. Vi var där från förmiddagen och lämnade kanske vid ett, i alla fall strax efter lunch, och det var verkligen jättekul
Dagarna går verkligen i ett rasande tempo. Sen kalkonmiddag har tiden flögit iväg. Livsfarligt gott❤️ Fredrik jobba hemifrån förra veckan ett par dagar