Smaka av med lite salt och en aning nymalen vitpeppar. Servera fisken med såsen och nykokt potatis. Stek fiskarna 5 -8 minuter på varje sida på medelvärme. 3-4 st öringar à 3-4 hg
Smaka av med lite salt och en aning nymalen vitpeppar. Servera fisken med såsen och nykokt potatis. Salta fiskarna inuti Stek fiskarna 5 -8 minuter på varje sida på medelvärme. 3-4 st öringar à 3-4 hg. 3-4 st öringar à 3-4 hg Smör 3 dl matlagningsgrädde Salt 1 knippa gräslök 1 fiskbuljongtärning 1 tsk worchestershiresås Vitpeppar
Smaka av med lite salt och en aning nymalen vitpeppar. Servera fisken med såsen och nykokt potatis. Salta fiskarna inuti Stek fiskarna 5 -8 minuter på varje sida på medelvärme. 3-4 st öringar à 3-4 hg. 3-4 st öringar à 3-4 hg Smör 3 dl matlagningsgrädde Salt 1 knippa gräslök 1 fiskbuljongtärning 1 tsk worchestershiresås Vitpeppar