Teoretiskt sett ärbrödet alltså glutenfritt, men är man allergiker kan det vara smart att själv mala glutenfria havregryn, för att få ett bröd utan spår av gluten
Detta har gjort att proteinkomplexetgluten som finnsi spannmål har fått en mer komplex form. Detär från den här eran paleodieten har fått sitt namn och mycket av sinagrundprinciper
Glutenfria bröd brukar bli bäst om man låter dem vilatills nästa dag, men vi kan aldrig hålla oss från att skäraidetnärdetär varmt ändå, nybakat bröd är ju underbart
Ni som tål gluten använder enklast färska lasangeplattor. Fräs lök, vitlök och tomatpuré iolivolja, häll sedan i en burk krossade tomater och en halv burk passerad tomat och krydda med oregano, basilika, salt och peppar samt lite hetta i form av chiliflakes, sambal oelek eller färskchili
Lite god julmat kommer det att bli förstås, både här hemma och ute på restaurang. Vi åker hem tillSverige en sväng i början på december så då får vi njuta av litejulstämning och träffa nära och kära
Seitanär gjort på vetegluten och får en kött-aktigkonsistens. Låt svalna något innan du skäri den. Men låt fantasin flöda och använd det som tilltalardig
Kanske undrar ni vad cannellinibönorär och hur ni ska få tag på det, men kolla bara bland bönburkarna i er mataffär så är chansen stor att nihittar dem
Personligen har vi upplevt en del fördelar och har ingenanledning att återinföragluteni vår kost eftersom vilärt oss leva utan det och känner att vi klarar oss bra ändå
Dethär receptet ärnaturligtfritt från gluten och laktos. Riktigadisco-besticki orange och glitter och då måste man ju fixa något matchande… Det blev en härligdiscosallad med några av höstens bästa ingredienser
Kladdkakan smakar magiskt efter ett dygn i kyl, så detär en perfekt kaka att baka kvällen innan. VärmFibersirapentillsammans med chokladen långsamt på låg effekt imicron (jag hade lägsta) i en kopp