En äpplekakamed kokostoscatäcke som blev riktigt god. Äpplekakamed kokostosca. 0,5 dl ljus sirap. Antar att ni liksom jag helst vill ha så lite krångel som möjligt när ni ska baka till många
Servera med vaniljvisp. Klyfta äpplena och stek dem i lite smör, kanel och sirap. Bara dofta över kanel och ringla över lite sirap när du lagt dem i stekpannan
En äpplekaka som görs i stekpannan, tänk på att pannan skall tåla att stå i ugnen. Lägg degen över äpplena och vik in degen runt om försiktigt, gör några hål i degen och pensla med vispat ägg
Nu när dom svenska äpplena kommer igen så är det ju dags att baka äpplekaka igen såklart. -) Det här receptet har jag lagt ut innan, det enda jag har ändrat är att jag lade till en ingrediens nämligen fiber sirap
Det enda jag kom ihåg var att den var alldeles knäckig och god med äpplen i botten. Krydda äpplena med valfri mängs av socker,kanel och ingefära och lägg i botten av en smord form