Börja med att tärna äpplenaoch stek dem därefter i smör, kaneloch socker. Därefter blandas äpplena i och smeten klickas i pappersformar, gärna i en muffinsform
Skala äpplena, dela dem och ta bort kärnhusen. Såhär års är svenska äpplen goda att smaksätta muffins med, men det är lika gott med hallon, blåbär eller bitar av rabarber
Tärna äpplena, lägg dem i en kastrull och häll på vatten, rom och socker. Om du vill kan du blanda ner äpplena i smeten bara, men jag gillar lager-grejen
Rör det mjuka smöret vitt och luftigt med honung i en skål. lite mer kanel. *ler* Kram Karin  Cupcakes är bakade i formar från Siluett Honungen kommer från Smaka mera De söta banden kommer från Familjekontoret
Tillsätt sedan ett ägg i taget och skala äpplet sedan skära i små bitar. Jag tycker att äpple verkligen passar med de där kryddorna som använde i receptet
Jag offrar inte hur mycket som helst för att göra ett bakverk ”bättre” för mig – jag äter det ju ändå denna kaka för att jag vill njuta av den, annars hade jag lika gärna kunnat ta mig ett äpple att knapra på
Sommarens delikata och förfinade bär och blommor byts ut mot mer rejäla bakverk och ingredienser som äpplen, björnbär, pumpa, lingon, blåbär, päron och choklad
Fyll sedan formen med äpplen, och sist lite mer deg om man inte lagt allt i botten. Smörja formenoch fördela pajdegen så det täcker hela botten av formen